Meny

Logg på for å lage favorittproduktlisten din. Når du er koblet til, klikker du på symbolet ♡ for å legge til et produkt i listen.

Du har ingen varer i handlekurven din

BLI OPPLEVELSESPARTNER
HOS GO DREAM

KAN DU LEVERE EN UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE?

Har du en Formula König eller en Aston Martin som står og kjeder seg?

Kan du lage sushi som en ekte japaner? Tilbyr du et adrenalinkick av en raftingtur?

Har du et koselig hotell som ønsker besøk? Kan du gjøre en kvinne lykkelig med en eksklusiv ansiktsbehandling?

Kan du tilby en unik, morsom, annerledes eller fantastisk opplevelse hører vi gjerne fra deg

GO DREAM har i dag over 80 partnere fordelt over hele landet, og enkelte i resten av verden. Du kan bli en av dem.
Vi er alltid interesserte i opplevelser og partnere som vil være med å gjøre en forskjell – store som små.


Hvorfor bli partner?

  • PARTNERSKAP Et partnerskap innebærer at du får en profil hos godream.no og muligheten til å få ditt produkt i butikkene. Dette er helt gratis! Som partner betaler du kun provisjon, etter avtale med oss, når opplevelsen/produktet er gitt til kunden. GO DREAM påtar seg alle markedsføringsutgifter og gir partnerne muligheten til å bli eksponert over hele Norge via websiden og butikker rundt om i landet. Et partnerskap gir gratis markedsføring med kostnad kun etter et salg.
  • SAMARBEIDET MED GO DREAMVill du bli vår nästa samarbetspartner? Skriv till oss och berätta om vilken eller vilka upplevelser ni tillhandahåller.E-mail: samarbete@godream.com Vi ser fram emot att höra från dig!


  • SAMARBEIDET MED GO DREAM GO DREAM legger vekt på et stabilt og gjensidig samarbeid med våre partnere. Vi legger til rette for salg av opplevelser via hjemmesiden eller i detaljhandel, og hjelper gjerne til med å videreutvikle ditt konsept. Underveis står vi til rådighet med dialog og veiledning for å gjøre din opplevelse unik, trendy og salgbar.
  • VÆR MED Å GJØRE EN FORSKJELL! At gode stunder gjør livet mer verdifullt og krydrer tilværelsen, er vi overbevist om. Vi ønsker å gi våre kunder valgmulighet i disse gode opplevelsene og gi følelsen av å leve ut drømmen. Vi tror at gode opplevelser av høy kvalitet utgjør en forskjell, og som vår partner kan du være med på utgjøre denne forskjellen.

    Kunne du tenke deg å bli partner, eller ønsker du ytterligere info, er du velkommen til å kontakte oss på produkt@godream.com. Skriv gjerne PARTNER i emnefeltet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Nul risikoEt 100% vindende partnerskab