Meny

Du har ikke lagt til noen favoritter ennå.

For å legge til et produkt i favorittlisten: klikk på symbolet ♡

Du har ingen varer i handlekurven din

Registrer din gavesjekk


*Mandatory fields:

 

1 informasjon som er innhentet via dette skjemaet registreres av Wonderbox SAS, GO Dream Holding Aps. og GO DREAM AS. Denne informasjonen er nødvendig for at tjenesten skal kunne utføres samt hentes inn for å gjøre det mulig å utføre tjenesten i samsvar med artikkel 6 paragraf 1 punkt b) i GDPR. Disse dataene brukes også for å bekjempe svindel.Samtykket gis til Wonderbox SAS og alle selskapene Wonderbox SAS kontrollerer og/eller Go Dreams partnere og deres underleverandører. Samtykket kan overføres til underleverandører innenfor eller utenfor EU. For data som overføres utenfor EU har den behandlingsansvarlige lagt til rette for og gjort tilgjengelig de passende sikkerhetstiltakene nevnt i artikkelen 46(2)(c) i GDPR (se retningslinjer for personvern her: https://www.godream.no/persondatapolitikk.html ). Tjenesten kan bare utføres hvis disse dataene er oppgitt.

 

Dataene lagres i 3 år fra det kommersielle forholdet avsluttes og 3 år fra innhenting eller siste kontakt fra prospektet for en ikke-klient, i samsvar med CNILs anbefalinger (fransk datatilsyn).

 

Du har rett til innsyn, retting, sletting eller portabilitet av data om deg og du kan motsette deg eller begrense behandlingen av dem. Hvis du ønsker å utøve disse rettighetene kan du sende en forespørsel via kontaktskjemaet, eller via post til Bildøyvegen 11A, 5353 Straume, Norge. Du kan også klage til en tilsynsmyndighet. Dataene som innhentes skal ikke brukes til å implementere en automatisert beslutning.

 

 

HVORDAN VIRKER DET?

  • 1- Indtast ID-nummer og kode øverst på siden
  • 2- Vælg den oplevelse der passer til dig
  • 3- Nyd oplevelsen - og del den gerne med os11

Hvor kan jeg finne numret til sjekken og sikkerhetskoden min ?