Meny

Logg på for å lage favorittproduktlisten din. Når du er koblet til, klikker du på symbolet ♡ for å legge til et produkt i listen.

Du har ingen varer i handlekurven din

HISTORIEN BAK GO DREAM

HISTORIEN BAG GO DREAM

"Du har en øyesykdom: Retinitis Pigmentosa, så du må forberede deg på å gå med hvit stokk innen du fyller 50.

Denne sjokkerende beskjeden fra øyelegen på Statens Øyeklinikk i Danmark, får Nicolai Bille Krogh til å forfølge drømmen sin om å bli gründer – en drøm som hittil hadde blitt utsatt gjentatte ganger.

Frykten for å feile hadde nemlig skjøvet drømmen til side, men med vissheten om at tiden som seende hadde en utløpsdato, tok en ny frykt over: Frykten for aldri å få oppfylt den ultimate drømmen om å starte for seg selv.

Året etter diagnosen, gifter Nicolai seg med kjæresten sin, og siden får de tre barn sammen. Jobben som lærer på Køge Handelsskole blir sagt opp, og kort tid etter dukker det opp en gylden mulighet.

"VÅRT KALL ER AT FOLK SKAL FÅ OPPLEVE LIVET"

NICOLAI BILLE KROGH CEO, GO DREAM

Drømmen blir til GO DREAM


På tross av advarsler fra både advokaten og revisoren sin, bestemmer Nicolai seg sommeren 2007 for å kjøpe det konkursramte Oplevelsesgaver.dk A/S. Han begynner å selge og pakke opplevelser rett fra kjøkkenbordet hjemme i leiligheten på Nørrebro i København.

Nicolai driver virksomheten med et kall om å gi mennesker muligheten til å erfare livet gjennom unike opplevelser.

Etter noen harde oppstartsår, hvor suksesskriteriet ikke er økonomisk overskudd, men heller å få prosjektet til å lykkes, skyter GO DREAM virkelig fart. I 2010 ansetter Nicolai både tidligere direktør for Parken fotballstadion, Flemming Østergaard, og seriegründer Martin Thorborg.

Det var en stor seier at egen arbeidsinnsats var lønnsom nok til at jeg kunne betale meg selv, forteller Nicolai. – Jeg er stolt over at ideen min nå sørger for at 40 personer får lønnen sin hver måned. Vi er på rett kurs. Utfordringene står stadig i kø, men akkurat dét er jo slikt som får en til å føle at en lever.

Internasjonale ambisjoner


I dag inspirerer Nicolai og GO DREAM folk i både Norge, Sverige, Danmark og New York til å hente frem drømmene sine. Målet er å fortløpende utvide virksomheten internasjonalt.

– Mennesker trenger drømmer og muligheten til å leve dem ut. Vårt kall om at folk skal få oppleve livet gjelder ikke kun for danskene – vi vil at hele verden skal få oppfylt drømmene sine, sier Nicolai.

Nicolai har nå 40 prosent av synet i behold, men forventningene til gründerlivet er fortsatt store.